Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, February 12, 2011

HuTaNg KFC

KFClogo

uwaaaaaaaaaaaaaaaa tok wan kat atas tu mai mintak utang ngan shida…

camne dia tau nie shida ada hutang la dengan KFC

shida belum bayar lagi…

tu le sebelum beli tak nak check dulu duit ada dalam hand bag kamu tu shida…

kan dah malu….beli sampai rm50 lebih….nak bayar tak de duit

puas cari kat sana sni…ada rm20 je….sapa nak kasi shida pinjam nie..

shida dah malu nie…ramai lagi customer dok tunggu belakang shida…

aaaaaaaaaaaaaah tak kisah la shida wat muka sposen gtau adik tu japg akak mai bayaq nah duit tak cukup la..kak nak kuarkan rm dulu kat atm cimb tu…sat ja…

nasib baik adik tu bagi tp shida tapi muka ni malu tatau nak habaq dah…jangan la ada orang aku kenal kat dlm ni…

 

elok p cimb bank…atm machine lak wat hal…

abg on dok sebelah leh wat tak kenai….

hampeh punye abang…bila atm machine dah ok…aku plak dok gatai tangan download apa ntah..sejak bila atm cimb ni leh download erk…

aku terpaksa cancel…habis duit aku satg…..dah la nak bayar hutang kfc……

 

tapi kan…last2 shida tak p bayar pun hutang kfc tu….

hahahhahha..leh plak shida p beli barang lain uwaaaaaaaaaaaaaaa..

cmne ni…….

aaaaaaaaaaaaaaaah lantak lah….

 

sekali mak panggil……shida ooo shida mak ngan ayah nak p kebun nie…

 

 

looooooooooooooor

aku mimpi rupa nyer….

700px-KFC_Snack_Plate_1

so rasa2 nyer  shida nak p bayar hutang kfc tu erk…hutang perut nie la…dah lama benar x makan kfc….

 

mintak maaf erk shida mungkir janji sebab td shida gtau td entry ladang anggur last kan utk arini…..

13 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

dowh..apa berlaku ni kak oi...mimpi la pulak! haha~

redzuan said... [Reply]

perghhh siyes aku lupa kfc bila tgk entri ang ni shida.. besok boleh la ggar kfc. huhuhuhu

SEGMEN TRICK: CARA MENINGKATKAN KELAJUAN BROWSER MOZILLA FIREFOX

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad hahhaha...sunah sunah sunah....akak dah lama x makan kfc itu la jadi nyer....uwaaa sapa nak lanjer nie

aDisH.sHidA said... [Reply]

@redzuan terlupa erk....jangan buat2 lupa ok...kalau lupa jugak kena blnja shda kfc..boleh tak

azila said... [Reply]

shidaaaaaaaaaaa...mati2 zla ingat ni cter btol,leh bayang kalo btol2 jadi..sure panassss jer muka( berckp memalui pengalaman)..hehhe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@azilatu la kan...kalau betul2 terjadi malu nyer...penah terjadi gak kat gerai roti canai baru2 ni..g makan...sekali abg ipar terlupa bawak rm..ha sekali kol mbe dia mtk pjm malu nyer...zla penah ke kat kfc?

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

sedapnye !apsal tunjuk kepsi tu huh

Sunah Mohammad said... [Reply]

hehe..len kali gi makan marrybrown lak~ eh, kedah kan ade RFC?

akak mesti tak tau nak wat entry ape kan? meh la wat ni...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/bila-yaya-natsumi-tag.html

hehe..

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia hanya mimpi semata2 hehehe...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad xde makan kat mana pun sunah...akak xde mood la nak blog ntah kenapa...uwaaaaaaaaaaaaaa

~...AmALinA....~ said... [Reply]

kelakar la akak ni..ingt btol... yeay! kak shida nk blanja kfc!`=)

~...AmALinA....~ said... [Reply]

akak ditag

http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/mata-boolat.html

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~ gelak cepat ina...cepat gelak tp jgn gelak kuat2 tau..kena gelak ayu gtu..hehee..alamak kena tag ke..huhu..thanks japg akak tgok