Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, February 20, 2011

~StaR PaRade & DeWaN 2020 KeNa SerBu~

Assalamualaikum…korang nak tau x semalam 19 feb 2011 adalah tarikh keramat bagi shida sebagai seorang blogger…kerana shida ngan geng2 KBU telah serbu star parade ngan dewan 2020 kangar….

Mastermind operasi serbu star parade adalah oleh Tuan Mr. Froggy (AdyBudika) manakala Dewan 2020 Panglima KBU iaitu GKSB kami yang lain2 kuncu2 mereka aje…

Kami serbu Star Parade time tengahari lebih kurang pukul 12 lebih gtu…masa shida sampai kat tngkat 4 Star Bowl dah terpandang 2 orang jejaka yg dok ngadap lappy…dah dapat cam yg sorg tu Tuan Mr Froggy tp x p tgok sebab takut silap orang lain la kalau ady bawak mr froggy nyer bersama2 awal2 lagi dah shda g peluk cium mr froggy…memandangkan xmo memalukan diri sendiri shida masuk dalam star bowl dengan Kiera, Wani n Mastura sambil call Ady…bila tgok ady kalut je mcm cari sesuatu…so memang SAH itu la ADYBUDIKA…jiran sepagar ku……dalam bape minit je cik GKSB, Intan, Me’aw aka Onie, Anith sampai…masing2 masa nie malu je…pakat dok lawan senyum…almaklum la sebelum nie just kenal kat KBU kali la dah jupe betul2 awal2 tu je malu2 semua nye..bila dah kenal dah panas apa g macam2 la yang diborak nyer…rasa2 nya depa kat food court tu pelik je tengok kami…dah la ady ngan PA dia je lelaki..yang lain semua pompuan..hahaha..(jangan tatau ady ada PA tau)

malu malu lagi masa nie…..

DSCN5189

AdyBudika : www.adybudika.com

DSCN5190

PA Tuan Mr. Froggy

ady ada bgtau nama tp terlupa da…sori ye bro.

ok2 dah dapat nama dia…dia join kami kat KBU

Saiful Affendy bin Shamsuddin

http://www.facebook.com/profile.php?id=1585881762

DSCN5188 Panglima KBU : GKSB..Gadis Kampung Separa Bandar

Plan asal nak main bowling tapi memandang ada tournanment so kami lepak2 kat foodcourt je…minum kami di taja oleh MILO di bayar sendiri hahha…bak kata intan xmo susah2kan sapa2 kan..

DSCN5186

apa yang seronok sangat time nie ttau la…masing2 dah dapat mesra selepas semua pekena ice…(shida n ady : kakak n abg dorg semua…haha) tp jiwa masih muda kan kan kan

DSCN5196DSCN5199

kami blogger utara…

DSCN5202Panglima GKSB tabik hormat ngan Tuan Mr.Froogy

DSCN5201

shida wif cik GKSB

DSCN5200

kan main adik2 ku berposing…bertingkat2….

yg bersila tu x tahan menengok nya..

Misi kami seterusnya selepas serbu star parade kami nak p serbu dewan 2020 nak jupe adisuda n liza akura aizawa dan juga nora…..ady x join sebab dia tak takut nak jupe adi suda…dorg nie bukan leh dok dekat sebab kembar x seiras hahaa…xde la…abg ady (oppps bukan shida panggil ady nie abg ok) abg kepada ady mskd di sni…ada keje lain…intan pun x pegi sebab nak balik kampung…

adi adi suda bagi penerangan kepada kami mengenai MMC..

pic ehsan dr Fb GKSB

DSCN3385 adi suda n onie bersanding..comey je kan

booth AADK kena serbu dengan geng2 KBU..apa yang lawak nyer cik me’wa aka onie kita sporting gila leh duduk bersanding dengan adi suda..hahhaa…saja suka2 meriah kan majlis…eh2 meriah booth AADK…selepas sanding2 dah habis shida ngan ira selaku pemandu, mastura co-pilot…gerak ke arau amik Nora kat uitm utk di bawak ke kola perlis…misi mengisi perut yang lapar…ada ka patut dorg sanding x de makan2 hahaa…(lawak je onie n adi..jgn marah kakakmu ini)

DSCN5207DSCN5212DSCN5214DSCN5215

rombongan pengantin perempuan

kami semua berpisah kat kuala perlis…..apa pun memang best la jupe korang semua..walau x ramai tp kita semua happy n enjoy…i’allah gathering akan datang shida akan join…19.3 kan tempat tak sure g samada kat seagate penang or carnival sg petani….

to Ira , thanks tumpang akak…

to Wani..sory yer lewat skit balik smlm…kecian kena ujan..

memang best la dapat jupe dorg sume..seblm ni hanya kenal di rumah blog depa je…dok singgah tp tuan nye x penah jupe…berikut adalah tuan rumah yang shida semalam

ADIBUDIKA

GKSB

KIERASAKURA

ME’AW AKA ONIE

ANITHCHAN

WANY

INTAN

ADI SUDA

LIYZA AKURO

NORA

ENTRY2 YANG BERKAITAN DENGAN SERBU INI

http://www.adybudika.com/2011/02/mini-gathering-zon-utara-sungguh.html

http://kierasakura.blogspot.com/2011/02/mini-ghatering-zon-utagha.html

http://kierasakura.blogspot.com/2011/02/mini-ghatering-zon-utagha.html

http://www.adybudika.com/2011/02/mini-gathering-zon-utara-sungguh.html

http://anithchan.blogspot.com/2011/02/mini-gathering-kbu.html

http://noraamila.blogspot.com/2011/02/terharu-blogger-utagha-mai-perlis.html

23 comments:

cahaya said... [Reply]

hahaha..
malu xckap apa2 sampai balik..adoi!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

thanks untuk kak shida yg sporting juga... =)

cahaya said... [Reply]

huhu..
malu pnya pasal..
smpai balik xckap apa2..adoi!!

Sunah Mohammad said... [Reply]

ho yeah~~ kuat bercerita gak akak ni ye..;p

kiera'sakura said... [Reply]

xde hal la akak nk tumpang tue.. small de pieces... hehehe.... tp mmg best jmpe smlm.. klu gath lg skali 19hb 3 ira xdpt join... huwargghhhh

aDisH.sHidA said... [Reply]

@cahaya amboi2 wany samapi 2 kali post komen eh...hehehe...ok pasni xmo malu2 g nah....

aDisH.sHidA said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr sporting pastu pasan muda wakakakaka..fify x percaya umo kak siap kena tunjuk ic masa otw balik smlm

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad tatau g ke sunah..akak nie mmg kuat becerita..hahha..sabar la sapa yg kenai

aDisH.sHidA said... [Reply]

@kiera'sakura ok ira....best tau smlm..walau balik tu letih sgt2 hahaha...kalau depa tukar tarikh lain ok la kan...p ramai2 dr sni

Solihin Zubir said... [Reply]

xtaw psal ni.. lgpun kurg sehat..
kalo x, kompom dh join.. hehehe..
xpa2.. pasni wat gath yg grand2 plak..

shahjiehan said... [Reply]

ehem3 rancak ea korang bejalan2

meaw said... [Reply]

tudia kak shida kita......syok r lepak ngn kak shida,1 kepala :)
t jumpa g eh :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Solihin Zubir lor cik gksb tak habaq ke...xpe lepas nie kita kumpul ramai2 no...bg lebih dr 20 org...best skit biar riuh hahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shahjiehan rancak x rancak ligat tu ada..hahaha..xde la kebetulan masing2 free tu yg pakat jupe....SJ dok mana..awat x join sama

aDisH.sHidA said... [Reply]

@meawtu dia depa sanding hahahah..dah le tak bg makan doorgift pun xdak..i'allah t kita jupe g...

Sunah Mohammad said... [Reply]

rupa-rupanya...hahaha~

anith chan said... [Reply]

hat baju polka dot tuh..
kemain.. hahaha
k.shida best lah, nanti kita hang out sama2 yea :))

aDisH.sHidA said... [Reply]

sunah : rupa2nya begini la akak...hahah.byk cakap hahahahaha

aDisH.sHidA said... [Reply]

anith : ntah budak mana pun ttau kemain dia..org makan dia x makan..untung la sebab x sedap...haaha...ok2 t kita hang out g no..kalau kak xsbuk leh la...hahaa

sekamar rindu said... [Reply]

salam..

bestnyaaa...jumpa kawan2 blogger..

... said... [Reply]

as salam..
haaa... 2 orang je lelaki..?
aiyoo..canggih~ diapit oleh..er..akak2 ke..sebaya saya? macam 'akak' je.hoho~

aDisH.sHidA said... [Reply]

@sekamar rinduwslm..best n happy sgt2..1st time jupe blogger

aDisH.sHidA said... [Reply]

@...wslm..a'a 2org je lelaki...ada yg sebaya ada yg adik..ada yg kakak..tau kan sapa kakak tu :P