Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 17, 2011

~ DapaT TomYam Free ~

Sapa nak tom yam free…ada bhun tom yam..ktw tomyam..mee tomyam..jgn mintak bapak ayam n mak ayam dah la yer…arini shida dapat tom yam free…shida siap mintak bihun tom yam…walau pada awal tu mintak ktw tom yam tp cancel…hahahhaa…muka betul2 x malu la shida nie…

 

apa……shida mintak dengan sapa tom yam free nie…

 

ahhahaa…shida saja je lawak dengan adik WANY geng KBU…kebetulan wany de tuisyen kat area2 shida nie…shida saja je lawak dengan sapa klik status shida kat KBU pasal lapar kena belanja..so dia tanya shida nak apa….shida terus gtau Koew Teow Tom Yam….pastu pk2 tak mau la ktw tukar bihun….sekali dia dah oder n tunggu nak mai anta je…hahaha….betui2 plak adik ku sorg nie….tqsm wani…wani adalah 1st blogger yang shida jupe..hehehe..i’allah sabtu nie shda akan jupe AdYBuDiKa, SHaKiRa, OSHIN, AnitH aBiL cHan, AniTh sHasHa CHaN dll.

opppppppppppppps sori tersasar dr tom yam ok2 pasal mini gath KBU tgu entry berikut nyer ok…

 

ish mesti korang dok terliur kan dok nak tgok mana la bhun tomyam shida dapat free nie….taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ini la dia….

DSC06190

IzamirRidzwan xmau ke…meh kita kongsi2 sama2 nak…hahaha..bikin panas je shida nie

DSC06191 walau x pekat kuah nyer macam mana yg IR suka,.tapi sedap tom yam nie..cabai pun mcm cabai kampung je dia guna…pedas giler masa tergigit cabai tu…tapi apa pun memang sedap la dik wani…akak hirup slruuuuuuuuuuuuuuup slruuuuuuuuuuuuup sampai habis..

DSC06193

licin maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

 

TERIMA KASIH DIK WANi

Lain kALi Nak LAgi

 

pssst : punya la ummmph tomyam nie..sampai shida tersilap post kat sahabat blogger pasal tomyam nie..hahahaa….malu nyer shida…

15 comments:

Nora Shahaira said... [Reply]

nasib baik ari ni masak tom yam ayam..tak le terliur sgt..had-had meleleh aje lah..huhu..

sonoknya mtk order je kan..

s.y.a.r.q said... [Reply]

wahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!feveret syarq ni!!! nakkkkkkk :(

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Nora Shahaira nasib baik g kan nora kalau x kena cari bahan buat la..xpun p mana2 kedai pattani

aDisH.sHidA said... [Reply]

@s.y.a.r.qsama la kita syarq shida suka tomyam hahahahaa

aDisH.sHidA said... [Reply]

@s.y.a.r.qsama la kita syarq shida suka tomyam hahahahaa

Sunah Mohammad said... [Reply]

oh!!! saya jeles!!! saya nak gathering jugak!!!!

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammad sabaq chek sabaq...hehhe..akak pun jupe yg mana dok kedah belah utara je..sekali ngan en adi budika kita balik kedah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

kegemaran LM.huwaaaaaaaaa

Solihin Zubir said... [Reply]

pergh! smpai licin!
mesti sedap gila2 nie.. heheh..

►AdamXis◄ said... [Reply]

Assalam Shida...lama tak nampak shida kat BCR...owh yer, dulu shida ade tanyer kan pasal komen box and reply to komen kn?...haa nie adam ade buat custom made tutorial : ►Tutorial : Susun Atur Kemas Untuk Komen Blogspot...semua dh lengkap...

KBU tuu aper erk?dah jumpe erk dgn IR???die dok perlis gak kan...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@►AdamXis◄wslm adam..shida kdg2 je masuk..byk keje la skrg nie...
ok adam thanks t shda cuba erk...
KBU tu kami blogger utara....hehehe..
tak jupe pun IR..dia sbuk smlm

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)sama la kita LM tp Lm jgn makan sgt..pedas n masam ok

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Solihin Zubirsedap ooo solihin..pastu lapar sama hahahhaa

... said... [Reply]

as salam..
gathering yang menarik~~
tengok tomyam.dah rasa lapar.
haaa..kena makan sebab lapar.berhenti sebelum kenyang :)

aDisH.sHidA said... [Reply]

@...wslm fadzli..tahu tu...skrg nie akak lapar so nak kena makan la kan..hehee..gath ok..best sebab 1st time jupe dorg..happy