Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 24, 2011

NorFaNiL SudaH KeMBaLi

as'salam

semalam shida ada wat n3 pasal norfa kan..kalau sapa yang tak perasan entry shida tu klik DI SINI….korang kenal x norfa nie…norfa empunya www.nofanil.com kecian norfa blog dia kena serang malware..tetapi sekarang norfa sudah muncul kembali dengan NorfaNil is Hitam Putih….gabungan norfanil ngan blog baru yang norfa baru buat….x ramai yg tahu norfa ada blog “is hitam putih” tu…..smlm shida dapat tag kat FB dari norfa, dia mintak pendapat 2 orang kakak nya nie….mesti la sHidA dan SuNaH kan…eh eh baru perasan Norfa, Shida, Sunah (NSS) mcm pangkal huruf nama shida…Norfa..teruskan la ramai menunggu norfa di luar sana…akak harap norfa tak putus asa ok walau start dr zero semula..i’allah akak ngan kak sunah akak tolong adik cayang kami nie….kiranya di sni norfa newbie yang otai la kan kan…leh x gtu norfa….ok2 pasni akak letakkan semula norfa jiran sepagar bersama ngan akak sunah ok…tp jgn gaduh2 rebut ady budika dan mat gebu plak…:)

Ok Jom semua tunggu apa lagi….serbu la NORFANIL IS HITAM PUTIH sokongan anda amat diperlukan…..

 

ENTRY BERKAITAN

http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/norfanil-is-hitam-putih.html

3 comments:

apezs shah said... [Reply]

salam

alaaaaaaaa xboleh terjah sbb url block...:(

aDisH.sHidA said... [Reply]

@apezs shah wslm...xboleh erk apesz...ok2 t shida try tanya norfa..tp apa pun thanks coz terjah :)

Sunah Mohammad said... [Reply]

hehe..bagus2! psiko dia, psiko dia! :p