Coretan Terbaru KakakeciK

Sunday, February 27, 2011

Dapat Hadiah Daripada Tunang Ujang9897….Terima Kasih Yana Mib..

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Terima Kasih YANA_MIB empunya blog http://ctliyana86.blogspot.com tunang UJANG vespa atau lebih di kenali Ujang9897 si kentut merata2

kalau sapa2 ada baca entry shida yang INI pasti tahu sebab shida ucapkan terima kasih kepada YANAMIB…..sebenarnya shida ada join  GA YANAMIB sempena besday dia 8hb Januari airtu….so shida antara yang bertuah dapat something dari YANA 

 env yanaapa agaknya isi dalam sampul berwarna coklat ini ya

jom kita tengok apa yang yana kasi kat shida nie…mana yang tahu dok diam2 erk x mau kecoh2 hehehe

yana1 note dari yana…comey je tulisan dia..mcm tuan nyer jugak…..

aiiik x kan yana kasi note ini aje…..

tak kan kot kan

jom kita scroll down mana la tahu ada yang yana kasi kan

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

yana 

wooooow yana kasi shida handphone la….jangan jeles erk kawan2..siap ada pic shda dh tu…

eh eh tak de la tu hp buruk shida…yana bagi shida masker…

yana, masker tu baru je sampai tengahari tadi..so i’allah malam nie shida leh la manja2 kan muka shida nie…tak sabar rasa nyer….

TQSM yana….semoga yana akan dimurahkan rezeki n hidup diberkati…..

 

UPDATE!!!!!!

SUNAH telah jeles dengan shida…dia xmo baca entry ini…wakakka

Onie aka meaw nak amik hp shida

2 comments:

YanaMIB said... [Reply]

wahhh dh dpt..lega rasa hati..haha..bagus la shida suka..yeayy! ^_^

aDisH.sHidA said... [Reply]

@YanaMIB shida dah pakai malam td yana,..wangi..tp masa nak tarik tu sakit pedih...shida x biasa pakai masker