Coretan Terbaru KakakeciK

Thursday, February 24, 2011

Ku Terima…….Panggilan dari ????

as'salam

telefon ku berbunyi berbunyi dengan ringtones lagu tak mungkin kerana sayang nyanyian alyah…ku lihat nombor yang tertera nombor line kl…sapa plak yang kol ini….

Pemanggil : “Hello, ini cik nur……shida ke?”

Shida : Ye….saya…ini dari mana yer…

Pemanggil : saya nak mintak maaf la sebab lambat…cik ada menang segmen BEN kan? (dia tak jawab plak dr mana)

Shida terpikir sejenak….

Shida : Eh..eh segmen yang mana yer…hahahhaa…

Pemanggil gtau la dr mana ……………

Shida : oooo oooh ok…

Pemanggil : kami i’allah akan pos hadiah yang cik menang……nilai dalam RM…….kami akan pos melalui city link

Shida : esok kedah cuti la…gpun saya nak g perak kejap lagi

Pemanggil : a’a kan kedah cuti esok…takpe isnin sampai la kot…kat umah ada sapa yer….

Shida : ok ok kalau isnin ada je orang..(padahal shida bg alamat kedai tempat shida seharian dok on9 nie..kalau bg alamat umah takut mak ayah takde lagi kes naya)

Pemanggil : ok la kalau mcm tu…cik terima barang nanti tengok la mana tahu nak join dengan kami ke (sempat lagi dia nie kan)

Shida : ok cik..i’allah..apa pun saya ucapkan terima kasih la yer cik…(senyum je shida time ni tapi dok pk benda apa yang akan ku dapat nie)

 

 

so….siapa pemanggil tu…daripada mana….segmen en ben  yang mana shida menang….tunggu…..bila shida dah terima barang….

2 comments:

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

haha qaseh dapat gak jeng2

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia jeng jeng...dah dapat ke itu..shida sepatutnya dah dpt ari jumaat tp xde kat kedah so..esok le