Coretan Terbaru KakakeciK

Saturday, February 12, 2011

aLLy IsKanDaR............oH aLLy IsKanDaR

ally iskandar bos AdYbudika kan

adybudika tido tonggek

shida frust menonggeng

sebab ally iskandar dah bertunang

 

frust nyer shida..

dulu egtkan ally ngan fafau..

siap sanding kat am crew....

egt g shda sanggup g keje lewat sebab nak tgok dorg sanding

fafau ally

pastu gossip plak ally ngan sapa penyanyi yang tak pakai kasut tu

dia tu pun dah kawen

si elyana la korang nie....

elyana

dengan fasha sandha pun ada jugak…ish ish ally ally awat x mai masuk minang chek nie…muahmauahamuahaa

ally iskandar

tapi apa pun

11 feb 20111

ari jumaat

bukan 14  feb

ari kekasih 

Ally_Iskandaryang mana 1 aku nak pilih nie erk…fafau single lagi…elyana dah kawen…fasha dah reject pinangan aku…so aku pilih dia nie la

"Saya tidak menginginkan lelaki pilihan saya mempunyai rupa, harta ataupun status. Cuma keserasian. Aishah hakikatnya seorang yang sangat manja dan harap si dia faham,"

petikan daripada mstar online..

DSCN2630new 

yehy eh yeh….mak ooo mak…mak akan dapat menantu nie…

ally pilih shida

korang jgn jeles erk..

shida dah siap berinai dan berpayung ni….menunggu si ally

dah dah shida jgn nak perasan erk….nak termuntah plak si ally kalau dia baca blog shida nie…hahaha…dia baca ke…ish ish kalau dia baca best gak nie…

 

sebenarnya….gadis yang telah mencuri menambat hati ally adalah

.

.

.

.

.

.

.

 Aishah

ALLY ISKANDAR TELAH SELAMAT MENJADI TUNANGAN ORANG

dia bertunang ngan ecah

ecah mana...bukan ecah anak sedara shida la

aisyah...yang naib johan gadis melayu tu...

orang melaka...yg boleh cakap cina

pandai dorg nie kan rahsia2

apa pun tu sume jodoh dorg

jodoh dorg kan....

semoga bahagia n kekal hingga akhir hayat

 

 

 

update update….

pic pertunangan ally ngan aishah…(AA)

gambartunangallyiskandardanaishahzainal

krdt to roti kaya

8 comments:

gilastats said... [Reply]

Hi.. OK la tu, sama padan

izyanty collection said... [Reply]

akhirnye bertunang gak kan...slmat bertunag buat ally iskandar

aDisH.sHidA said... [Reply]

@gilastats sama padan kecik molek 2-2 org

aDisH.sHidA said... [Reply]

@izyanty collection itu la dalam diam2 je..sblm nie dia ngan fafau, elyana n fasha...menjadi nyer ngan ecah

~...AmALinA....~ said... [Reply]

waaaaaa..tahniah buat ally.. kak shida kita kena cari lain la cmni...huahuahua

aDisH.sHidA said... [Reply]

@~...AmALinA....~loor egtkan ina wish utk akak rupa2nya utk ally hahahha...itu la nak kena cari nie...jom wat iklan hahahaa

shah-kayrul said... [Reply]

memang tak sangka ngan aishah gadis melayu...ari tue juara gadis melayu pun kahwin ngan pembaca berita tv3 gak...

aDisH.sHidA said... [Reply]

@shah-kayrul itu la diam2 je kan dorg...alhdmlah la aisyah pun byk berubah bila dia join GM...dr tak pakai tudung dia bertudung...shda ikuti GM-1, yang kawen ngan saiful nizam tu aida juara GM-1...jodoh dorg kan