Coretan Terbaru KakakeciK

Monday, February 21, 2011

Tutorial Share Entry kat FaceBook

selamat malam..assalamualaikum….shida arini nak kongsi sama2 kejakunan kelembapan shida dalam bab share entry kat facebook…ops bukan shda tak pandai nak share tp shida dok pelik dok pkir cmne depa dok post entry kat Fb tak naik plak keterangan pasal entry tu…kes nie berlaku kat group KBU..bukan no plat keta or motor kedah nah…tu group KAMI BLOGGER UTARA.shida jenis tatau malu tanya la jiran sepagar shida..ADI PUTRA.. shida cmne dia buat..sekali ady pun tatau gak myb dia main share je kot….eh sejak bila ady putra jiran shida nie…adyBudika la jiran sepagar shida tu…

7Shida dengan jari xmalu tanya ady hahahaha

Tapi masa shida dok tanya tu NORa WitH Love menyampuk abg n kakak dia dok sembang..dia punye la terang kat shida….shida tak paham…try wat x menjadi…last2 shida suruh dia wat entry tutorial pasal nak buang xmo ada keterangan panjang jela tu kat FB…..

6 try buat mcmana nora ajar tp tak menjadi sebab x paham..tu yang suruh nora wat tutorial…..1taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…tengok la kawan ku semua dengan bangga nyer shida share kat KBU.……

sudah menjadi bila baca n paham tutorial yang nora wat khas utk kakak kesayangan dia nie…

sayang nora…nora sayang kak shida x?

so kalau sapa2 ada masalah kebingunggan kelembapan macam shida nie leh la Ke BLOG CIKGU NORA WITH LOVE

to nora tqsm mydear….muaaaaaaaaaaaaaaaah…

2 comments:

Sunah Mohammad said... [Reply]

tu dia...semakin rajin, nampaknye~~ hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

@Sunah Mohammadxde rajin sgt pun sunah...akak dah lemb..so x mau org lain pun lemb cam akak pasal ini hahaha...tu yg share